Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Hacked Client - Orion , New Believe

johhny_hax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@johhny_hax jak niby to odpalić? otwieram ten plik wyskakuje mi okienko z cmd a dalej?

@DarkTigger

Pozniej wchodzisz w Swoj launcher mc  i wybierasz wersje na 1.8.9-shaders

Wchodz do gry , naciskasz CTRL SHIFT Z i grasz :D

Menu pod klawiszem "." (kropka)

Przeczytaj caly temat dokladnie aby dowiedziec sie wszystkiego o Orionie :D

44842f66216cf.gif

ORION & NUDE b7 DEV

Opublikowano

fajne polecam xD

i co robi signop bo c*****o żeś layout zrobił i wychodzi poza ekran, nie ważne czy fullscreen czy nie xDDDD testowane 3/4 roku xDDDDD 

tak to fajne ale huzuni robi to samo w sumie, bo jak spamuje jak pojebane przy małej funkcji na moim antycheacie to elo

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

fajne polecam xD

i co robi signop bo c*****o żeś layout zrobił i wychodzi poza ekran, nie ważne czy fullscreen czy nie xDDDD testowane 3/4 roku xDDDDD 

tak to fajne ale huzuni robi to samo w sumie, bo jak spamuje jak pojebane przy małej funkcji na moim antycheacie to elo

@AdamGrzegorz

tylko ze to wersja publiczna a nie platna , nie oczekuj zbyt wiele od wersji sprzed kilku miesiecy xD

w platnej bypassy sa na wszystko , poogladaj filmiki to zobaczysz lel

zauwaz tez ze cheat jest nie wykrywalny przy sprawdzaniu bo jest to jedyny ghost client tego typu.

44842f66216cf.gif

ORION & NUDE b7 DEV

Opublikowano

r17 chyba jeszcze była wyykrywalna bo w librariesach byla chowana wiem ze od r23 sie to zmieniło xD

@siemaeniueniu

To fakt. r17 byla strasznie słabo dopracowana. od r20 został dodany panel logowania i większe zabezpieczenia.

Mimo tego na tamte czasy r17 było dosyć przełomowe.

44842f66216cf.gif

ORION & NUDE b7 DEV

Opublikowano

Mimo, że znam o wiele lepsze hack clienty to ten jest nawet spoko

A i przyczepie się do bypassa na mineplexie, co ty chcesz tam bypassować jak tam anticheata nie ma? xD

Dzięki za opinie ! :D

Wspominałem wyżej że jest to wersja darmowa i różni sie ona duużo od płatnej .

a z tym mineplexem to mam nadzieje ze prowo xD

44842f66216cf.gif

ORION & NUDE b7 DEV

Opublikowano

Mimo, że znam o wiele lepsze hack clienty to ten jest nawet spoko

A i przyczepie się do bypassa na mineplexie, co ty chcesz tam bypassować jak tam anticheata nie ma? xD

Dzięki za opinie ! :D

Wspominałem wyżej że jest to wersja darmowa i różni sie ona duużo od płatnej .

a z tym mineplexem to mam nadzieje ze prowo xD

Nie to nie jest prowo, grałeś kiedyś na mineplexie?

Niby jest ten GWEN ale i tak gówno dający, teraz większość clientów go omija, a oprócz tego anticheata nie ma, regen, fly itp działają.

76561197963952284.png

Opublikowano

Próbowałem wersji płatnej (specjalnie w celu oceny i porównania z wersją darmową) i przyznam, że cheat warty swojej ceny.

Sam projekt bardzo ciekawy, autor rownież bardzo spoko gościu. Fajnie, że ludzie próbują takich rzeczy we własnym zakresie, bo nawet jeżeli jest już coś podobnego, to jednak własny produkt to satysfakcja, edukacja i nie tylko!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...